Hot Stone -hieronta

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomenetelmä. Kuumakivihieronta on vanhaa itämaista tietoutta ja se kuuluu itämaiseen energeettiseen ajatusmaailmaan. Alkuperäiskansat ovat käyttäneet tuhansia vuosia kuumia kiviä erilaisten vaivojen hoitamiseen. Kivissä on luontainen parantamisen voima. 

Kuumakivihieronta syvärentouttaa lihaksia, parantaa aineenvaihduntaa ja lievittää stressiä. Kuumien kivien lämpö siirtyy syvälle kudoksiin, joka helpottaa lihaksen jänniteitä ja kipuja. Kuumakivihieronta aktivoi lymfanesteiden- ja verenkiertoa sekä rauhoittaa hermoston toimintaa. Hoito vaikuttaa syvällisesti koko kehoon ja mieleen tasapainottavasti. Kuumakivihieronta aktivoi ja puhdistaa energiakeskuksia sekä tasapainottaa elimistön yhteistoimintaa. 

Hoidossa hierotaan luomuöljyllä käsillä ja kivillä. Kivet ovat sekä kuumia että kylmiä. Hoidossa käytetään vulkaanisia basalttikiviä, jotka varaavat hyvin lämpöä. Kuumakivihieronnassa käytetään myös luonnonkiviä sekä jalokiviä, joilla voi puhdistaa ja tasapainottaa energiakeskuksia. Kuumakivihieronta on lämpöistä hemmottelua, joka antaa kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen.