19.12. ryhmähoitopalaute

Ryhmähoitomme loppui klo 20.46 syvään tilaan, missä kehomme tuntui raskaalta ja hyvin maadoittuneelta. Seesteisyys ja rauhan tunne oli läsnä tässä tilassamme.

Ryhmähoidossamme maadoitustamme vahvistettiin. Avaudumme energiatasolla alhaalta ylös, jonka jälkeen laskeudumme ylhäältä alas. Kolmen alimman chakran ollessa tasapainossa energia alkaa virtaamaan sydämen kautta myös ylächakroihimme. Syvimmät maa yhteytemme luomme Äitimaan umeniin, missä kohtaamme Sofia energian, kun olemme eheytymispolullamme käyneet läpi kaikki chakramme alhaalta ylös. Hoidossa loimme syvimpiä juuriamme ja vahvistimme yhteyttämme Äitimaan syvimpiin kerroksiin. Juurien vahvistuessa tunsin voimakasta vedon tunnetta jaloista alaspäin kohti maata. Fyysisesti tunsin turvallisuutta, jonka avulla pystymme puolustamaan itseämme ja seisomaan oman totuutemme äärellä.

Voimme entisestään parantaa maadoittumistamme oleskelemalla luonnossa, makaamalla kalliolla tai mättäällä. Talvisin voit laittaa kämmenesi vasten puun runkoa tai käydä avannossa. Hengittely ja oleminen läsnä hetkessä myös vahvistavat maadoitustamme.

Maadoitusta vahvistaessani tilaamme tuli naisia, joiden kasvot muuttuivat eri naisiksi edessäni. Nämä näkynä tulevat kasvot olivat esi-isiämme sukulinjamme naisista. Heidän sanomansa meille oli, että ikiaikainen viisaus on saavutettavissamme maaperimästä informaation muodossa, kun yhdistymme vahvasti Äitimaan energiaan. Kaikki sukulinjamme perimätiedot löytyvät juuriltamme, mistä olemme kotoisin. Esi-isiemme tiedot ja taidot löytyvät paikkakunnalta tai maan osasta, missä juuresi ovat. Suvun tarinat ja eletty elämä jää myöskin maaperään informaatioksi. Tämän takia on tärkeää palata juurillemme, jotta voimme eheytyä omalla henkisellä polullamme ja päästä elämässämme eteenpäin. Onko sielusi kuullut jo kutsun palata takaisin juurillesi?

Tunsin genitaalialueella krampin. Tältä alueelta vapautui energiaa. Tämä alue liitetään sakraalichakraan. Emotionaalisesti tämän alueen teemoihin kuuluu oma itsemme suhteessa muihin, seksuaalinen nautinto, valta ja kontrollointi, syyttäminen ja syyllisyys. Mene ihmissuhteissa virran mukana ja ilmaise aidosti seksuaalisuuttasi. Sakraalin elementtinä on vesi ja värinä oranssi. Vesi eheyttää tätä chakraa ja kaikki oranssi syötävä voimistaa sakraalichakraa.

Ryhmähoitomme aina luonamme kävi verhon takaa keski-ikäinen nainen. Hänellä oli jokin hattu päässään, baskeri tai päätä myötäilevä pipo. Hänellä oli suurehkot silmät, kapea pitkä nenä ja hän sanoi olevan jonku hoidettavan äiti. Hänen sielullinen läsnäolo sai aikaa vasemman säären alueen tunnelukon vapautumisen. Tunnelukon teemaksi nousi raskas kantamanne taakka, jonka takana oli menneisyyden ratkaisematon ongelma välillänne.

Charoista kurkku- sekä Solar Plexus veti entien valoa itseensä. Pelkokerroksia kuorittiin, sekä omia että kollektiivissa olevaa pelkoa. Elä rauhan tilassa, jotta koltektiivienergia pääsee eheytymään. Kurkkuchakraa hoitaessa tunsin polttavaa kipua kurkun alueella. Tämä chakra liitetään vahvasti kommunikaation taitoomme. Miten puhumme tai milloin puhumme. Puhummeko omaa totuuttamme sydämestä käsin.

Etähoitomme aikana näin näyn valkoisesta haukasta, joka tuli luoksemme näyttäytymään. Haukka on sanansaattaja maailman ja henkimaailman välillä. Onko verhomme avautumassa henkimaailmaan? Opit kuulemaan selväaistiesi kautta ja elämääsi saapuu maagisuutta. Tämä voimaeläin tuo myös meille nopeutta, voimaa ja tietoisuutemme kohoamista.

Kiitos kiitos kiitos.

Edellinen
Edellinen

11.1. ryhmähoitopalaute

Seuraava
Seuraava

7.12. ryhmähoitopalaute