21.3.2024 ryhmähoitopalaute

Tässä ryhmähoidossa Solar Plexus chakra nousi esille hoidon alettua ja pelkojemme kohtaamisen tärkeys. Pelko tunteena on matalavärähteinen energia, joka on positiivisten energioiden esteenä.

Pelkokerroksia purettiin alkulähteen säteiden avulla pallean alueelta, joka ilmoitteli peloistamme kiputilana. Solaria hoidettiin tuli elementtillä, joka tuntui energian kuumana purkaamisena jalkojemme alueella, etenkin reisissä. Pallea on ihmisen tuli elementti aluetta ja tulen aktivoituessa se poltti pelkoja pallean alueelta. Ilottomuus tunteena liittyy vähäiseen tuleen, joten tulta lisättiin meihin, jotta ilo syttyy taas meissä.

Voimme vahvistaa Solaria asettamalla rajoja. Tiedostamalla mitä haluamme sekä tarvitsemme vahvistamme tätä chakraa. Lisäksi ilmaisemalla tunteitamme voimistamme Solaria. Voit tukea solaria keltaisella värillä ja menemällä omalle epämukavuusalueelle.

Reisiemme alue viestitti energiatason epätasapainoa. Reitemme kantaa tunnetasolla ylikriittisyyttä, arvostelunhalua ja negatiivisuutta. Koemme ettemme pysty luomaan uusia ideoita, koska emme pysty ajattelemaan tai näkemään laajemmin. Jokin rajoittaa mieltämme.

Näin hoitomme aikana näyn, missä pieni tyttö pyöri seisoen ympyrää itsensä ympäri. Vauhti kiihtyi ja nauru raikasi. Huolettomuus, leikkisyys ja ilo oli läsnä hänen olemuksessaan. Luo yhteys sisäisen lapsesi iloon ja heitä elämän vakavuus romukoppaan. Sisäinen lapsemme opettaa meitä päästämään irti. Hänen avullaan näkymätön maailma aukeaa meille ja näemme kaiken sisäisen lapsemme silmin, elämässämme ympyröivän kauneuden kaikkialla ja kaikessa. Luonnossa ja metsässä ruokimme sisäistä lastamme.

Toisessa näyssä näin keski-ikäisen miehen. Miehellä oli lyhyt parta ja tuuheat alaspäin valuvat kulmakarvat. Miehen kulmakarvat saivat aikaan vihaisen ilmeen miehen kasvoilla, koska kulmakarvat osoittivat alaspäin ja peittivät hieman luomen yläosaa. Tämä mies oli edesmennyt ja halusi tulla näyttäytymään meille valosta, jonne hän oli päässyt takaisin poissiirtymisensä jälkeen.

Hoidon aikana tuli mielikuva siitä, että olemme muita varten enemmän kuin itseämme. Autamme parhaamme mukaan muita ja otamme harteillemme heidän huolet, vaikka nämä muiden ongelmat eivät kuulu meille tai meidän ratkottavaksi. Jokin vie energiaamme. Tuli hyväksikäytetty olo. Priorisoi itsesi muiden edelle. Emme voi auttaa muita ennenkö huolehdimme itsestämme.

Hoidon loppupuolella maadoituksemme tuntui vakaalta ja vahvalta. Jalat tuntuivat raskailta ja maan vetovoima vahvisti tätä tuntemusta. Hoidon lopussa kylvimme kirkkaassa valkoisessa valossa, jossa kaikki oli paremmin kuin hyvin.

Kiitos kiitos kiitos, että olit mukana. Seuraava ryhmähoito pidetään 11.4. Tervetuloa mukaan.

Edellinen
Edellinen

11.4. ryhmähoitopalaute

Seuraava
Seuraava

22.2. ryhmähoitopalaute