8.2.2024 ryhmähoitopalaute

Heti hoidon alettua maadoittaessani teitä tunsin kipua alaselän alueella. Kiputila oli ristiluun alueella ja tämä paikka tuntui kylmältä, ikään kuin jokin kylmä sekä sileä metallinen laatta olisi ollut alaselän päällä. Alaselkämme kantaa huolta taloudestamme. Saatamme kantaa huolta siitä, miten voimme elättää itsemme ja maksaa laskumme. Rajoittuneisuus, uhriutuminen ja negatiivisuus saattavat olla läsnä elämässämme. Keskity siihen, mitä osaat tehdä hyvin. Keskity kannustavaan ilmapiiriin.

Sakraalichakraan liitetään alaselän epätasapainotilat. Tämä chakra liitetään meidän tunteisiin, seksuaalisuuteemme ja ihmissuhteisiimme. Työskentelemällä tunteidemme, sisäisen lapsemme ja käsittelemättömien isä- ja äitisuhteidemme kanssa voimistaa sakraalichakraamme. Häpeä. huono itseluottamus sekä epäedullinen käytös itseä ja muita kohtaa heikentää meidän sakraalichakraamme. Anna vesielementin huuhtoa kaikki epämääräinen energia pois energiakentästäsi. Syö appelsiinia, mangoa ja muita oransseja hedelmiä sekä vihanneksia. Kanna sitriini kristallia taskussasi ja pue yllesi oranssin värisiä vaatteita. Luomisvoimamme asustaa sakraalichakrassamme. Voimakkaan sakraalichakran omaava henkilö on sinut itsensä kanssa ja vetovoimainen. Hän vetää oikeita ihmisia ja tapahtumia luokseen, joiden avulla hän pääsee henkisellä matkallaan askeleen eteenpäin.

Näin hoidossamme näyn isosta hahmosta oikealla puolellamme ja tutkailin tätä varjoa tarkemmin. Norsu tuli käymään luonamme. Norsun elementti on maa ja norsun voima on viisaus. Norsu kantaa ikiaikaista viisautta ja ne ennustaa pitkää ikää. Hakeudu vanhojen viisaiden ihmisten luokse ja pyydä heitä kertomaan ikiaikaisista viisauksistaan, jotka kulkevat sukupolvelta toisille. Yhdistä nämä ikiaikaiset viisaudet oman viisautesi kanssa. Jaa näitä yhdistettyjä viisauksiasi heille, jotka tarvitsevat apuasi.

Näin kuinka ryhmähoitomme aikana Solar Plexus chakraamme istutettiin kirkas keltainen aurinko. Olemustasomme kaipasi iloa, rohkeutta ja heittäytymistä.

Kruunuchakramme aktiivisuus oli voimallista. Meditatiivisessa tilassa kruunuchakramme on aktiivisena ja koemme olevamme yhtä kaiken kanssa, olemme ykseyden tilassa. Kruunuchakramme kantaa maan päällisen elämän elämisen tärkeyden kehollistamisen kautta. Kruunuchakramme ollessa hyvin aktiivisena kiitollisuus on läsnä elämässämme ja elämme elämänvirrassa, eli flow- tilassa.

Luotamme elämäämme ja siihen, että askel kerralla menemme oikeaan suuntaan elämässämme.

Kaunis kiitos, että olit mukana ryhmähoidossani.

Seuraava ryhmähoito pidetään 22.2.

Edellinen
Edellinen

22.2. ryhmähoitopalaute

Seuraava
Seuraava

25.1. ryhmähoitopalaute